AANBIEDING: Driepuntssluiting incl. montage €249

1 januari 2021
Ook inbrekers gaan met de tijd mee en worden steeds slimmer. Een normaal slot is daarom niet altijd meer even effectief. Met een driepuntssluiting is uw deur optimaal beveiligt tegen inbraak. Bekijk daarom hier onze aanbieding!
Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting (ook wel een meerpuntssluiting genoemd) werkt in principe hetzelfde als een normaal slot, maar de naam zegt het al. Met één beweging sluit u uw deur stevig af met drie haken die zich vastklemmen in het kozijn. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw deur sluit als een kluisdeur, u heeft ook een stuk minder last van tocht!

Waarom kiezen voor een driepuntssluiting?

Wanneer een deur alleen in het midden met een enkel slot vergrendeld wordt, kan de deur aan de boven- en onderzijde eenvoudig geforceerd worden. Probeert u het zelf maar eens. Wanneer u met uw voet tegen de onderzijde van de deur drukt, zult u zien dat deze doorbuigt en er dus eenvoudig een koevoet tussen gezet kan worden. Om dit te voorkomen worden er vaak twee losse bijzetsloten gemonteerd. Deze zijn echter niet altijd van buitenaf af te sluiten. Daarnaast worden deze in de praktijk regelmatig vergeten. Met een driepuntssluiting draait u uw deur “gewoon” op slot, en is uw deur toch op drie punten stevig vergrendeld. Optimale comfort en veiligheid.

Aanbieding: HMB driepuntssluiting inclusief montage

De monteurs van Central Alert voorzien uw deuren van een stevige driepuntssluiting, een veiligheidscilinder met boorbeveiliging en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging van topkwaliteit. Bang zijn voor een inbraak is zo verleden tijd, uw deur is optimaal beveiligd. Onze monteurs geven u tevens uitgebreid uitleg over het gebruik en onderhoud van de meerpuntssluiting.

  • Demontage van uw oude hang- en sluitwerk.
  • Reparatie van eventuele gaten in uw deur.
  • Infrezen HMB driepuntssluiting en sluitkommen.
  • Montage veiligheidscilinder met boorbeveiliging.
  • Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging.
  • Uitgebreid advies over gebruik en onderhoud.
  • 5 jaar garantie op uw driepuntssluiting.

*Aanbieding wegens succes verlengd tot 01-06-2021!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/03/Driepuntssluiting-aanbieding-Central-Alert-almelo.jpg
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Al onze driepuntssluitingen, veiligheidscilinders en veiligheidsbeslag zijn voorzien van het SKG keurmerk voor inbraakwerendheid en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Tevens kunnen wij u adviseren over het beveiligen van uw woning tegen inbraak of overval. Vraag hiervoor de inbraakcheck aan.

CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
VEILIG WONENPolitiekeurmerk
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png
CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
ALARMSYSTEMENHandige informatie
CENTRAL ALERTPolitiekeurmerk Veilig Wonen
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png

© Central Alert beveiliging 2021

© Central Alert beveiliging 2021