https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/alarmsysteem-basispakket.jpg

Het slimme alarmsysteem van Central Alert

Het is fijn om te weten dat er iemand een oogje in het zeil houdt wanneer u er niet bent. Met ons slimme alarmsysteem is uw huis en gezin beschermd tegen inbraak en brand. Door de supersnelle detectie van de verschillende sensoren wordt u direct op de hoogte gesteld bij een alarmmelding. Wel zo’n veilig gevoel!

Uw huis 24 uur per dag beveiligd

Of u nu op uw werk bent, thuis rondloopt, op vakantie bent of ligt te slapen. Ons slimme alarmsysteem beschermt uw huis en gezin 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Bij een inbraak wordt direct de keiharde sirene geactiveerd. Daarnaast wordt u gewaarschuwd door de virtuele meldkamer, zodat u altijd direct op de hoogte bent. Wel zo'n veilig gevoel!
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/alarmsysteem-multifunctioneel-3.jpg

Het meest complete alarmsysteem

Ons slimme alarmsysteem is het meest complete alarmsysteem van dit moment. Het houdt niet alleen inbrekers buiten de deur, maar waarschuwt u ook razendsnel bij brand, een gaslek of zelfs bij wateroverlast. Daarnaast is ieder component beveiligd tegen sabotage en beschikt het alarmsysteem over een slimme paniekfunctie die u kunt gebruiken in noodgevallen. Voor iedere situatie bieden wij u de juiste oplossing! Wij adviseren u graag!

Altijd en overal uw huis monitoren

Waar u ook bent, met ons slimme alarmsysteem houdt u altijd uw huis in de gaten. Via de app bekijkt u eenvoudig wat er thuis aan de hand is, of uw alarmsysteem is ingeschakeld of wie het alarm heeft uitgeschakeld. Ook kunnen we uw alarmsysteem voorzien van slimme bewegingsmelders met camera of bewakingscamera's, waarmee u live bij u thuis meekijkt!
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/alarmsysteem-Mobiele-app.jpg

Op afstand bedienen met de gratis app

Vergeten uw alarm in te schakelen? Geen probleem! Met de app op uw smartphone of tablet bedient u het alarm eenvoudig op afstand. Vanuit uw bed, uw werk of vanaf uw vakantieadres kunt u het alarm snel in- of uitschakelen en ontvangt u supersnel notificaties bij een alarmmelding. U kunt gratis gebruikmaken van de app op uw Iphone of Android toestel.
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2020/01/app-store-central-alert-alarmsysteem.png
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2020/01/play-store-central-alert-alarmsysteem.png

Altijd alert, ook bij brand

Ons slimme alarmsysteem is eenvoudig uit te breiden met slimme brandmelders die met elkaar communiceren en u gelijk op de hoogte stellen bij brand. Als u thuis bent hoort u natuurlijk gelijk de sirene. Bent u niet thuis, dan wordt u direct gewaarschuwd door onze virtuele meldkamer. Dit geeft u de kans om de brandweer te bellen of buren in te schakelen.
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/09/Central-Alert-alarmsysteem-backup.jpg

Snel en eenvoudig zelf te installeren

Uw alarmsysteem wordt volledig door ons geconfigureerd en plug en play aan u geleverd, zodat u deze gemakkelijk en snel zelf installeert bij u thuis. Alle melders kunnen draadloos en zonder te schoeven of te boren, gemonteerd worden. Toch liever professioneel laten installeren? Dan kunt u gebruik maken van onze installatieservice aan huis!

7 jaar garantie op uw slimme alarmsysteem

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Standaard ontvangt u dan ook 5 jaar garantie op uw gehele alarmsysteem. Defecte componenten worden binnen deze periode direct door ons vervangen. Maakt u gebruik van onze professionele installatieservice aan huis? Dan ontvangt u nog eens 2 jaar extra garantie op uw alarmsysteem en kunt u dus maar liefst 7 jaar profiteren van onze kwaliteitsgarantie!

Onze klanten over ons

We waren op zoek naar een professioneel bedrijf met verstand van zaken. Central Alert beveiliging heeft na een bezoek vrijblijvend een advies opgesteld op basis van onze wensen.Van installatie tot uitleg, alles was naar volle tevredenheid!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-160x160.jpg
FAM. V

Hengelo

Vanaf het begin zijn we vriendelijk te woord gestaan bij ieder contact. Montage was volgens afspraak, alles is perfect afgewerkt en ook daarna alleen maar goede service. Wij zijn zeer tevreden!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-160x160.jpg
FAM. N

Oisterwijk

We hebben alle deuren van ons huis laten voorzien van driepuntssluitingen door Central Alert beveiliging. Deskundige service tegen scherpe en vooral ook duidelijke tarieven. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-160x160.jpg
Fam. M

Amsterdam

Zeer tevreden over de driepuntssluitingen. Goed en vakkundig geïnstalleerd voor een goede prijs. We hebben dit samen met drie buren laten doen en Central Alert was zo schappelijk om dit te combineren waardoor de voorrijkosten gedeeld konden worden. Top!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02-160x160.jpg
Dhr. van R.

Velserbroek

Central Alert heeft in eerste instantie ons huis gecertificeerd voor het Politiekeurmerk. Dit hebben ze zeer zorgvuldig gedaan. Echt top. Na veel gezeur met andere alarmsystemen zijn we ook hiervoor naar Central Alert gegaan en we hebben nog geen moment spijt gehad!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-05-160x160.jpg
FAM. T

Wierden

N.a.v onze aanvraag heeft Central Alert een degelijk en duidelijk rapport opgesteld, om te kunnen voldoen aan het PKVW. De wijzigingen aan hang- en sluitwerk is nauwkeurig, netjes en zeer goed tot stand gekomen. Servicegericht, zeer deskundig, en goede communicatie.

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-04-160x160.jpg
FAM. vd. V

Enschede

CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
VEILIG WONENPolitiekeurmerk
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png
CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
ALARMSYSTEMENHandige informatie
CENTRAL ALERTPolitiekeurmerk Veilig Wonen
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png

© Central Alert beveiliging 2021

© Central Alert beveiliging 2021