https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/10/Driepuntssluiting-aanbieding-Central-Alert-almelo-1.jpg

Beveilig uw deur met een driepuntssluiting

Ook inbrekers gaan met hun tijd mee en vinden steeds weer nieuwe methodes om uw deuren te kraken. Een gewoon veiligheidsslot is daarom niet altijd meer even effectief. Een driepuntssluiting, in combinatie met het juiste veiligheidsbeslag, zorgt ervoor dat uw deur optimaal is beveiligd tegen inbraak. Bekijk dus snel onze aanbieding driepuntssluiting!
Wat is een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting (ook wel een meerpuntssluiting genoemd) werkt in principe hetzelfde als een normaal slot, maar de naam zegt het al. Met één beweging sluit u uw deur stevig af met drie haken die zich vastklemmen in het kozijn. Niet alleen zorgt dit ervoor dat uw deur sluit als een kluisdeur, u heeft ook een stuk minder last van tocht!

Waarom een driepuntssluiting ?

Een deur met een enkel slot kan aan de boven- en onderzijde eenvoudig geforceerd worden. Om dit te voorkomen worden er vaak twee losse bijzetsloten gemonteerd. Deze zijn echter niet altijd van buitenaf af te sluiten. Daarnaast worden deze in de praktijk regelmatig vergeten. Met een driepuntssluiting draait u uw deur “gewoon” op slot en is uw deur toch op drie punten stevig vergrendeld. Optimale comfort en veiligheid!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png

Professionele montage aan huis

Central Alert beveiliging is een deskundig en ervaren beveiligingsbedrijf en heeft inmiddels honderden klanten voorzien van een driepuntssluiting. Onze vakmensen werken enkel met de beste, gecertificeerde materialen en gereedschappen. Hierdoor bent u verzekerd van de professionele montage van uw driepuntssluiting. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid!

AANBIEDING INCLUSIEF MONTAGEDRIEPUNTSSLUITING NU VANAF €249,-

Onze monteurs komen bij u thuis vakkundig een driepuntssluiting monteren. Ook plaatsen zij een veiligheidscilinder met boorbeveiliging en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Onze monteurs vertellen u alles over het gebruik en onderhoud. Uw deur wordt zo optimaal beveiligd.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Klanten die u voorgingen

We waren op zoek naar een professioneel bedrijf met verstand van zaken. Central Alert beveiliging heeft na een bezoek vrijblijvend een advies opgesteld op basis van onze wensen.Van installatie tot uitleg, alles was naar volle tevredenheid!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-160x160.jpg
FAM. V

Hengelo

Vanaf het begin zijn we vriendelijk te woord gestaan bij ieder contact. Montage was volgens afspraak, alles is perfect afgewerkt en ook daarna alleen maar goede service. Wij zijn zeer tevreden!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-160x160.jpg
FAM. N

Oisterwijk

We hebben alle deuren van ons huis laten voorzien van driepuntssluitingen door Central Alert beveiliging. Deskundige service tegen scherpe en vooral ook duidelijke tarieven. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-160x160.jpg
Fam. M

Amsterdam

Zeer tevreden over de driepuntssluitingen. Goed en vakkundig geïnstalleerd voor een goede prijs. We hebben dit samen met drie buren laten doen en Central Alert was zo schappelijk om dit te combineren waardoor de voorrijkosten gedeeld konden worden. Top!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02-160x160.jpg
Dhr. van R.

Velserbroek

Central Alert heeft in eerste instantie ons huis gecertificeerd voor het Politiekeurmerk. Dit hebben ze zeer zorgvuldig gedaan. Echt top. Na veel gezeur met andere alarmsystemen zijn we ook hiervoor naar Central Alert gegaan en we hebben nog geen moment spijt gehad!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-05-160x160.jpg
FAM. T

Wierden

N.a.v onze aanvraag heeft Central Alert een degelijk en duidelijk rapport opgesteld, om te kunnen voldoen aan het PKVW. De wijzigingen aan hang- en sluitwerk is nauwkeurig, netjes en zeer goed tot stand gekomen. Servicegericht, zeer deskundig, en goede communicatie.

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-04-160x160.jpg
FAM. vd. V

Enschede

CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
VEILIG WONENPolitiekeurmerk
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png
CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
ALARMSYSTEMENHandige informatie
CENTRAL ALERTPolitiekeurmerk Veilig Wonen
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png

© Central Alert beveiliging 2021

© Central Alert beveiliging 2021