UW VEILIGHEID IS ONZE ZORGCentral Alert beveiliging

Central Alert beveiliging is dé gespecialiseerde en Politiekeurmerk Veilig Wonen erkende beveiligingsspecialist. Onze deskundige adviseurs staan al jaren klaar om u te helpen aan een veilig huis!

Al jaren is Central Alert beveiliging dé beveiligingsspecialist voor woonhuizen en MKB bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies over de beveiliging van uw huis of bedrijf, alarmsystemen, camerasystemen, hang- en sluitwerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw totaaloplossing op het gebied van beveiliging!

Goede en effectieve beveiliging draait om vertrouwen. Daarom hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht en worden periodiek gescreend op antecedenten. Wij zijn een Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend beveiligingsbedrijf en tevens gecertificeerd Jablotron en Hikvision installateur.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Alarmsysteem

Met ons slimme alarmsysteem is huis 24 uur per dag professioneel beveiligd tegen inbraak en brand. Wel zo'n veilig gevoel!

Camerabewaking

Met onze professionele camerabewaking bekijkt u altijd haarscherpe live- beelden van uw huis of bedrijf. Zo houdt u altijd een oogje in het zeil!

Politiekeurmerk

Voldoet uw huis aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan is de kans op een inbraak tot wel 90% kleiner. Onze adviseurs helpen u graag!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Onze klanten over ons

We waren op zoek naar een professioneel bedrijf met verstand van zaken. Central Alert beveiliging heeft na een bezoek vrijblijvend een advies opgesteld op basis van onze wensen.Van installatie tot uitleg, alles was naar volle tevredenheid!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-160x160.jpg
FAM. V

Hengelo

Vanaf het begin zijn we vriendelijk te woord gestaan bij ieder contact. Montage was volgens afspraak, alles is perfect afgewerkt en ook daarna alleen maar goede service. Wij zijn zeer tevreden!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-160x160.jpg
FAM. N

Oisterwijk

We hebben alle deuren van ons huis laten voorzien van driepuntssluitingen door Central Alert beveiliging. Deskundige service tegen scherpe en vooral ook duidelijke tarieven. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-160x160.jpg
Fam. M

Amsterdam

Zeer tevreden over de driepuntssluitingen. Goed en vakkundig geïnstalleerd voor een goede prijs. We hebben dit samen met drie buren laten doen en Central Alert was zo schappelijk om dit te combineren waardoor de voorrijkosten gedeeld konden worden. Top!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02-160x160.jpg
Dhr. van R.

Velserbroek

Central Alert heeft in eerste instantie ons huis gecertificeerd voor het Politiekeurmerk. Dit hebben ze zeer zorgvuldig gedaan. Echt top. Na veel gezeur met andere alarmsystemen zijn we ook hiervoor naar Central Alert gegaan en we hebben nog geen moment spijt gehad!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-05-160x160.jpg
FAM. T

Wierden

N.a.v onze aanvraag heeft Central Alert een degelijk en duidelijk rapport opgesteld, om te kunnen voldoen aan het PKVW. De wijzigingen aan hang- en sluitwerk is nauwkeurig, netjes en zeer goed tot stand gekomen. Servicegericht, zeer deskundig, en goede communicatie.

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-04-160x160.jpg
FAM. vd. V

Enschede

CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
VEILIG WONENPolitiekeurmerk
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png
CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
ALARMSYSTEMENHandige informatie
CENTRAL ALERTPolitiekeurmerk Veilig Wonen
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png

© Central Alert beveiliging 2021

© Central Alert beveiliging 2021