Veilig wonen

Een woning die voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), voldoet aan een aantal strenge eisen op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie. De kans op een inbraak in een PKVW beveiligde woning is dan ook tot wel 90% lager. Inbrekers slaan een woning met goede beveiligingsmaatregelen, zoals gecertificeerd hang-en-sluitwerk en goede verlichting, graag over. Weten of uw huis voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Onze deskundige adviseurs komen graag bij u thuis om een inbraakcheck uit te voeren. Hierna ontvangt u van ons een duidelijk beveiligingsadvies op basis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

De inbraakcheck

Weten hoe goed uw huis beveiligd is tegen inbrekers? Laat dan een inbraakcheck uitvoeren door één van onze deskundige adviseurs. Deze lopen samen met u door uw woning en laat u zien waar de zwakke plekken in de beveiliging van uw huis zitten. Dit doen we op basis van de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Daarnaast adviseren wij u ook over de mogelijke maatregelen die u hiertegen kan treffen. Denk hierbij aan het vervangen van hang- en sluitwerk, of het aanbrengen van verlichting. Het laten uitvoeren van een inbraakcheck kost slechts €27,50.

Deskundig en ervaren beveiligingsbedrijf

Al jaren is Central Alert beveiliging dé beveiligingsspecialist voor woonhuizen en MKB bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies over de beveiliging van uw huis of bedrijf, alarmsystemen, camerasystemen, hang- en sluitwerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw totaaloplossing op het gebied van beveiliging!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
CENTRAL ALERT BEVEILIGING

Onze klanten over ons

We waren op zoek naar een professioneel bedrijf met verstand van zaken. Central Alert beveiliging heeft na een bezoek vrijblijvend een advies opgesteld op basis van onze wensen.Van installatie tot uitleg, alles was naar volle tevredenheid!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-160x160.jpg
FAM. V

Hengelo

Vanaf het begin zijn we vriendelijk te woord gestaan bij ieder contact. Montage was volgens afspraak, alles is perfect afgewerkt en ook daarna alleen maar goede service. Wij zijn zeer tevreden!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-160x160.jpg
FAM. N

Oisterwijk

We hebben alle deuren van ons huis laten voorzien van driepuntssluitingen door Central Alert beveiliging. Deskundige service tegen scherpe en vooral ook duidelijke tarieven. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-160x160.jpg
Fam. M

Amsterdam

Zeer tevreden over de driepuntssluitingen. Goed en vakkundig geïnstalleerd voor een goede prijs. We hebben dit samen met drie buren laten doen en Central Alert was zo schappelijk om dit te combineren waardoor de voorrijkosten gedeeld konden worden. Top!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02-160x160.jpg
Dhr. van R.

Velserbroek

Central Alert heeft in eerste instantie ons huis gecertificeerd voor het Politiekeurmerk. Dit hebben ze zeer zorgvuldig gedaan. Echt top. Na veel gezeur met andere alarmsystemen zijn we ook hiervoor naar Central Alert gegaan en we hebben nog geen moment spijt gehad!

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-05-160x160.jpg
FAM. T

Wierden

N.a.v onze aanvraag heeft Central Alert een degelijk en duidelijk rapport opgesteld, om te kunnen voldoen aan het PKVW. De wijzigingen aan hang- en sluitwerk is nauwkeurig, netjes en zeer goed tot stand gekomen. Servicegericht, zeer deskundig, en goede communicatie.

https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-04-160x160.jpg
FAM. vd. V

Enschede

CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
VEILIG WONENPolitiekeurmerk
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png
CENTRAL ALERTKlantenservice
Vraag over onze slimme beveiligings- oplossingen voor thuis of op de zaak? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs!
ALARMSYSTEMENHandige informatie
CENTRAL ALERTPolitiekeurmerk Veilig Wonen
https://centralalert.eu/wp-content/uploads/2019/07/pkvw-erkend-150x150.png

© Central Alert beveiliging 2021

© Central Alert beveiliging 2021